• 06 419 321 48
  • -
  • Bergstraat 6, 3811 NH Amersfoort

Terug van weggeweest

Door Denise Mulder – Wat heerlijk om weer terug te zijn op de plek die tussen mijn reizen door steeds een thuisbasis voor me is geweest!

2017 was een transformerend jaar. De 30-ers crisis kwam om de hoek kijken. Dan weet je het wel. Opeens voelde ik de behoefte om te aarden in Nederland. Tot voor kort liepen bij die woorden nog de rillingen over mijn rug. Maar heel eerlijk.. nu ik het proces van aarden heb doorvoelt, is het heerlijk een basis in Nederland te hebben. Het mooiste van dit alles is dat hierdoor ruimte ontstond om ZENCE op te zetten. Mijn praktijk vanuit waar ik alles wat ik al die jaren heb verzameld door kan geven.

Ik ben Denise, een dromer, reiziger en vaak ook levensgenieter. Dromen doe ik al mijn hele leven, het liefst groot en veel. Ronddwalend ga ik door mijn gedachten, dromend ga ik door de wereld. Zo heb ik heel wat reizen gemaakt om niet alleen de wereld, maar ook mezelf te ontdekken.

Tijdens die reizen kwam ik in aanraking met het totaal andere werelden en denkbeelden. Om uiteindelijk uit te komen bij het boeddhisme, meditatie en yoga.
Ik werd uitgedaagd te ontdekken wie ik werkelijk ben door opnieuw de verbinding met mezelf te maken. In het begin was dat vooral verrassend en leuk, later was dat soms ook spannend en ingewikkeld. Ik ontdekte hele nieuwe emoties die me steeds dichter bij mijn innerlijke bron brachten. Vanuit hier vloeide een nieuwe levenswijze voort. Puur en bewust leven. Yoga werd mijn leidraad.

Als je nog in de illusie van de altijd ‘gelukkige-gebalanceerde-yogi’ gelooft, of denkt dat ik zo ben, moet ik je die helaas ontnemen. Het pad van yoga bracht mij in eerste instantie vooral onrust. Hoe bewuster ik werd, des te meer processen zich aandienden die getransformeerd konden worden. Soms leek het een oneindig pad van processen die elkaar opvolgden. Wat een frustratie!
Yoga in het echt was opeens zo anders dan dat ik altijd had gedacht. Ik bleek helemaal geen super lenige, gebalanceerde yogi, ik was nog altijd dat chaotische Nederlandse meisje dat overal en nergens was in gedachten. Tijdens de eerste lessen die ik volgde ervoer ik vooral stress. Met een verhit hoofd probeerde ik héél erg tot rust te komen, om na de les gefrustreerd over mijn niet-lenigheid door te sjezen naar mijn volgende afspraak.

Gaandeweg kwam ik er gelukkig achter dat yoga veel verder gaat dan tot rust komen in de les. Voor mij is het een middel om in verbinding met mijn hart processen te transformeren. Hierdoor ontstaat de uiteindelijke balans en verbinding. En dat geeft pas echt rust.
Yoga verrast me nog elke keer. Telkens wanneer ik denk eindelijk in balans te zijn met mezelf, komt er een nieuwe uitdaging voorbij. Grinnikend om mezelf zit ik dan in de les, omdat ik heel gefrustreerd opmerk dat ik weer eens niet mijn tenen aan kan raken.

In mijn lessen nodig ik je uit om de verbinding met je hart te maken. We zijn al zo streng voor onszelf en doen zoveel vanuit ons hoofd. De les is een moment om met je hartenergie te werken. Dit doe ik aan de hand van een thema en door te werken met de uitlijningsprincipes vanuit anusara yoga.
Op deze manier open je op spiritueel, mentaal en fysiek niveau, zodat je hartenergie kan stromen. Wanneer het je lukt om de verbinding te leggen tussen oefeningen op de mat en het dagelijks leven, helpt yoga je om in balans met jezelf te komen.

Vanuit dezelfde achtergrond, geef ik massages in de prakijkruimte. Mijn uitgangspunt is altijd een massage op maat bieden, waarbij ik gebruik maak van verschillende massage-, ademhalingstechnieken en reiki. Wanneer je een afspraak maakt kijken we samen waar jouw behoefte ligt.

Wil je meer weten over ZENCE en mij? Kijk dan op www.zence.nu of volg me op FB universalheartconnection

Ik kijk uit naar een ontmoeting met je.
Liefs Denise

"The universe is not outside of you. Look inside yourself; everything that you want, you already are"

~Rumi~